1 abr 2018, 17:10  

Виждаш ме... 

  Poesía » De amor, Filosófica, Verso libre
543 2 5

Виждаш ме...

 

Знам има спомени, облечени в сълзите ни

има мечти, съблечени от усмивките им...

има сълзи, превърнати в лъчи и усмивки...

и страхът отново да обичаме губи се...

 

Някога бях загубила гласа си, цветът му

дори и смисъла да споделя нещо с него...

И само с една песен, само така слушайки те

само с един поглед от шепоти и вопли...

 

Мога да почувствам тези мигове запазени 

завинаги в сърцето, който не си отиват...

Истории, който носят в себе си... магията

да бъдат приказни, но по - истински от всякога,

в които всяка капчица е изпълнена с живот...

 

И копнея да ме прегърнеш в шумно мълчание...

Сега целувката ти казва повече от истината...

И само с една песен, само слушайки те...

само с един поглед, любовта започва отново...

 

Ти си светлината, която днес докосва сърцето ми...

и само в теб, само в теб то може така да трепти...
само ти, откриваш пътят на светулките в мен...,

защото, никой, никой друг не ме вижда като теб...

 

Само ти откриваш смисъла на всяко кътче и миг..

Само ти усещаш случващото се в сърцето...

Само с теб споделям лудостта на тази усмивка

радостта да бъдем себе си, в едно с другия...

 

Само ти, само ти вдъхновяваш песента ми...

ти си дъжда, който бяга с дъгата по реката,

вълната, която обича морето, когато е диво...

само твоят глас, живее в смисъла на моя...

 


 

© Лили Вълчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря ти от сърце! Христос Воскресе!
  • Очите проглеждат, когато пригледне сърцето!
  • Благодаря ви от сърце, скъпи приятели! Бъдете щастливи и вдъхновени!
  • Прекрасни думи за една сила, която е като феникса, и умира и пак се преражда в сърцата на хората.
  • Поздравления, Лили! Възхитен съм как описваш любовта!
Propuestas
: ??:??