Целувай ме, дори да кажа „Не”,
все още раната е жива.
Сърцето иска да те спре,
но чувствата останаха незабравими.
Докосвай ме, дори да викам,
душата празна съживи,
като огнище пусто
с нежноста ти запали.
Усмихвай се, дори да плача,
пречистващи сълзи тая.
Обичам те, накрая ще призная!
Обичай ме, дори да ни боли!
© Весела Йотова Todos los derechos reservados