18 февр. 2010 г., 15:13  

Вик 

  Поэзия » Любовная
933 0 1

Целувай ме, дори да кажа „Не”,

все още раната е жива.

Сърцето иска да те спре,

но чувствата останаха незабравими.

 

Докосвай ме, дори да викам,

душата празна съживи,

като огнище пусто

с нежноста ти запали.

 

Усмихвай се, дори да плача,

пречистващи сълзи тая.

Обичам те, накрая ще призная!

Обичай ме, дори да ни боли!

© Весела Йотова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Страст...! Дори и да отричаш.. Сласт, в любов сега се вричай. Страхотно е.. има много чувства.Поздравления
Предложения
: ??:??