17 dic 2008, 7:16

Вик 

  Poesía » Filosófica
501 0 2
 

Вик

 

Всеки бърза, с лакти бута

и върви напред докрай.

Бърза да натрупа вещи

и пари, пари безкрай.

 

- Майко, спри се, усмихни се!-

тихо чува най- подир.

- Ти децата погали си

и приятел им стани.

 

Вещите не ще да стоплят,

детско мъничко сърце.

Как в живота си самичко,

то ще порасте?...

© Гергана Спасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??