28 may 2007, 9:42

Вик на жена 

  Poesía
678 0 2

Кой има право на това,
да ми отнеме любовта?
Нима имаш право ти
да ми отнемеш всичките мечти?
Колко струва, кажи!
И годините ми върни!
Ти живота ми разби...
Господи, умирам! Помогни!
Вик на жена се чува в нощта,
помогнете й... тя е сама.
Кой я рани така?
Кой й ограби душата?
...Настъпва отново деня,
никой не помни коя бе тя.
Изправям се и повдигам глава:
по дяволите, болката,
заради теб ще продължа!

© Диди Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??