Слънчевите лъчи грейнаха над
родните градове и поля,
тихо и бавно се стопи снега,
зарадва се кокичето
и реши и то да се покаже над земята!
В този час на дивна красота
викам те, пролет:
- Ела,
ела!
Пенка Петрова
© Пенка Петрова Todos los derechos reservados