12.03.2011 г., 11:29 ч.

Викам те, пролет! 

  Поезия » Пейзажна
498 0 0

Слънчевите лъчи грейнаха над
родните градове и поля,
тихо и бавно се стопи снега,
зарадва се кокичето
и реши и то да се покаже над земята!
 В този час на дивна красота
  викам те, пролет:
  - Ела,
         ела!
 Пенка Петрова

© Пенка Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??