12 мар. 2011 г., 11:29

Викам те, пролет! 

  Поэзия » Пейзажная
500 0 0

Слънчевите лъчи грейнаха над
родните градове и поля,
тихо и бавно се стопи снега,
зарадва се кокичето
и реши и то да се покаже над земята!
 В този час на дивна красота
  викам те, пролет:
  - Ела,
         ела!
 Пенка Петрова

© Пенка Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??