29 jun 2012, 9:37

вина 

  Poesía
543 0 1

Виновен си, че спря до мене,
виновен си – така си ми потребен,
виновен си, че спря ме и останах,
виновен си за късния ми пламък.
Виновен си, че нощ и ден те мисля,
виновен си, че си за мен единствен.
Виновен си, че палиш любовта ми,
виновен си – сърцето ми открадна.


Виновна съм – в живота ти съм грешка.
Виновна съм за любовта гореща.
Виновна съм за всеки лъч надежда,
виновна съм за всичко безнадеждно.
Виновна съм – създавам ти тревога,
виновна съм, без тебе че не мога.
Виновна съм, виновна съм пред Бога.
Виновна съм – обичам до полуда,
виновна съм – е моята присъда.

Не те виня за любовта греховна.
Не те виня – за всичко съм виновна!

© Роза Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Виновна е Любовта! Много истинско чувство! Поздрав!
Propuestas
: ??:??