30 mar 2019, 20:26

Вина 

  Poesía
349 1 0

Ще кажат хората навярно:

-Той ли?-Дявол! Грешник!
Да, отнех на много ангели
правото-да са успешни.

 

Те вдигаха със мен наздравици,
крилете си захвърлили във ъгъла
на кръчмата. И толкова пияни
бяха, че не можеха да съдят.

 

Те псуваха-и Бог, и дяволи,
дори жените седнали във скута им!
Да...грешен съм. Съдете ме! Признавам си
за тези ангели 
пропили се 
от скука!

© Кольо Колев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??