22 ene 2023, 7:07

Вина 

  Poesía
213 0 2

Дали е нужно да натякваш

на всички за своите слова...

или просто трябва да си кажеш

живея само за това.

 

Дали е нужно да ги обеждаваш

че мислиш за доброто на Света

или просто се изхвърляш

че твоето е добрина.

 

Тогава питам се защо не спиш...

Защо се будиш в тъмнината

защо се кръстиш щом не си

от тези който в Господа не вярват.

 

Плачеш ли,защо,кажи ми

нима почувствал си тъга

или просто търсиш леснината

да изкупиш своята вина.

 

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря мила ,винаги мила и отзивчива!Хубав ден,Пчеличке!!!🐝
  • Накара ме да се замисля.
    Поздрави, Ангелче.
Propuestas
: ??:??