14 jun 2007, 12:53

Винаги 

  Poesía
539 0 5
Може да си далеч от мен и
в незнайни светове да пътуваш.
Може да скиташ и странстваш,
опитвайки се щастие да намериш.
Но винаги ще бъда с теб,
докъдето и да идеш.
Винаги ще ме обичаш, защото
обичта ми ще те спасява в
всяка бурна морска нощ.
Винаги ще ме желаеш, защото
онзи спомен в теб е още,
когато телата ни в едно се сляха.
Никога не ще ме забравиш,
защото само с мен почувства
Истината, Чистотата и Любовта!


12.06.2007

© София Русева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??