14 июн. 2007 г., 12:53

Винаги 

  Поэзия
540 0 5
Може да си далеч от мен и
в незнайни светове да пътуваш.
Може да скиташ и странстваш,
опитвайки се щастие да намериш.
Но винаги ще бъда с теб,
докъдето и да идеш.
Винаги ще ме обичаш, защото
обичта ми ще те спасява в
всяка бурна морска нощ.
Винаги ще ме желаеш, защото
онзи спомен в теб е още,
когато телата ни в едно се сляха.
Никога не ще ме забравиш,
защото само с мен почувства
Истината, Чистотата и Любовта!


12.06.2007

© София Русева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??