„Винаги“ е дума – инструмент,
с твърдостта на истинското вричане.
Не е ласка, нито комплимент.
Колко си отива със "Обичам те"!
„Винаги“ е дума на кадем,
тя е заклинание за щастие.
В искрен или в тягостен момент,
има мощ и сила на причастие.
„Винаги“ е приказка без край –
вечност, обрисувана със дума.
Като обещание за Рай...
и любов, родени помежду ни!
© Данаил Таков Todos los derechos reservados