Би ли бил щастлив -
без повод
и напук дори,
търсейки блясъка
в чужди очи.
Ще ли да затвориш своите,
малко преди,
да са текнали сълзи,
за да не би някой,
да се притесни.
А ще ли укориш,
момчето,
от малко
попаднало в гето,
задето
по лицето,
усмивка
вече не личи,
ако знаеше,
че всяка вечер
бе губил част от
Своите мечти.
© Vendetta Liryc Todos los derechos reservados