14.04.2021 г., 7:54 ч.

Своите мечти 

  Поезия » Философска, Гражданска
168 1 0

Би ли бил щастлив - 
без повод
и напук дори, 
търсейки блясъка 
в чужди очи.

 

Ще ли да затвориш своите, 
малко преди,
да са текнали сълзи, 
за да не би някой, 
да се притесни. 

 

А ще ли укориш,           
                  момчето, 
                      от малко 
                           попаднало в гето,
задето
     по лицето,
                усмивка 
                       вече не личи,
ако знаеше,
       че всяка вечер 
                 бе губил част от
        
                     Своите мечти.

© Vendetta Liryc Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??