Apr 14, 2021, 7:54 AM

Своите мечти 

  Poetry » Phylosophy, Civilian
174 1 0

Би ли бил щастлив - 
без повод
и напук дори, 
търсейки блясъка 
в чужди очи.

 

Ще ли да затвориш своите, 
малко преди,
да са текнали сълзи, 
за да не би някой, 
да се притесни. 

 

А ще ли укориш,           
                  момчето, 
                      от малко 
                           попаднало в гето,
задето
     по лицето,
                усмивка 
                       вече не личи,
ако знаеше,
       че всяка вечер 
                 бе губил част от
        
                     Своите мечти.

© Vendetta Liryc All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??