20 ago 2016, 19:21

Винено 

  Poesía » Otra
771 3 7

Отлежавам като вино – укротена.

Цвят добивам – медено златист.

Страховете ми са победени -

искам си венеца с лавров лист.

Аз  не съдя и не величая  - 

Майсторът съдбите ни плете.

Помежду началото и края

съм ранима. Грапава. Дете.

В час съм, че годините набъбват

с послевкус на тленност – осезаем.

Зрея стилно. До окадифяване.

Чакам енолог – да ме признае...

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??