20.08.2016 г., 19:21 ч.

Винено 

  Поезия » Друга
769 3 7

Отлежавам като вино – укротена.

Цвят добивам – медено златист.

Страховете ми са победени -

искам си венеца с лавров лист.

Аз  не съдя и не величая  - 

Майсторът съдбите ни плете.

Помежду началото и края

съм ранима. Грапава. Дете.

В час съм, че годините набъбват

с послевкус на тленност – осезаем.

Зрея стилно. До окадифяване.

Чакам енолог – да ме признае...

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??