6 may 2010, 8:41

Вино и любов 

  Poesía » De amor
1306 0 7

Старите легенди проповядват,

че виното не става на вода,

че истинската обич побеждава

 и тежката раздяла, и смъртта!

 И нашата любов като легенда

 е жива и по винено горчи,

но точно по горчивите моменти

разбирам колко сладък си ми ти!

 А ти си ми и виното, и хляба -

  най-свидното и скъпото си ти!
Към тебе
, зная, винаги съм бягала.

 Нозете си до кърви израних

по пътя на мечтите да те гоня,

да стъпвам криво, в дупки и бодли.

Поспри за малко, чакай, обич моя,

по дланите оставил си следи.

Преплетените линии рисуват,

че заедно ще бъдем аз и ти,

че устните ни слети ще будуват –

от вино и от обич ще горчи!

© Мартина Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??