23 nov 2010, 21:34

Виновен 

  Poesía » De amor
629 0 5

Виновен

 

Навярно ти ще дойдеш с вечерта
със лунните лъчи при мен ще влезеш
ще ме докоснеш тихичко с ръка
и пак съня ми нежно ще превземеш

Ще тръгнем с теб отново към безкрая
облечени във лунна светлина
и там навярно аз ще ти призная
че чувствам най-прекрасната вина

Виновен съм че още вярвам в тебе
във твоите несбъднати мечти
в очите ти... в оставащото време
пленило най-любимите черти

Виновен съм че искам да те имам
да чувам още твоят нежен зов
а себе си - да мога да проклинам
Виновен съм да... искам те... Любов


© Чавдар Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??