13 ene 2017, 19:19  

Виновна 

  Poesía » De amor
1569 14 40

Виновна

(триолет)

 

 

Ела, божествен полумрак,

скрий мислите ми блудни!

 

 

Ах, дланите му искам пак!

Ела, божествен полумрак,

 

 

изгарям до премала чак…

Клонки над водата – тъжни…

 

 

Ела, божествен полумрак,

скрий мислите ми блудни!

© Светла Асенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??