13.01.2017 г., 19:19 ч.  

Виновна 

  Поезия » Любовна
1576 14 40

Виновна

(триолет)

 

 

Ела, божествен полумрак,

скрий мислите ми блудни!

 

 

Ах, дланите му искам пак!

Ела, божествен полумрак,

 

 

изгарям до премала чак…

Клонки над водата – тъжни…

 

 

Ела, божествен полумрак,

скрий мислите ми блудни!

© Светла Асенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??