Виновна
(По К. Кондова)
Виновна съм, че любя женен мъж.
Виновна съм, че пазя още в мене
тръпката от всяка наша среща.
Виновна съм, че нашето море
люлее се от страсти тъй горещи.
Виновна съм - не му родих дете,
а всъщност толкова го исках.
Виновна съм, че парят по лицето ми
нежните ласки на ръцете му.
Виновна съм за всеки бликнал стих
на нашата любов недоизпята.
Спокойно спете - всичко е наред.
И повече виновен не търсете!
© Жулиета Великова Todos los derechos reservados