19.09.2010 г., 11:11 ч.

Виновна 

  Поезия » Любовна
749 1 9

Виновна

 

                      (По К. Кондова)

 


Виновна съм, че любя женен мъж.
Виновна съм, че пазя още в мене
тръпката от всяка наша среща.
Виновна съм, че нашето море
люлее се от страсти тъй горещи.
Виновна съм - не му родих дете,
а всъщност толкова го исках.
Виновна съм, че парят по лицето ми
нежните ласки на ръцете му.
Виновна съм за всеки бликнал стих
на нашата любов недоизпята.
Спокойно спете - всичко е наред.
И повече виновен не търсете!

 

 

 

 

 

 

 

http://vbox7.com/play:e4680465

© Жулиета Великова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??