16 dic 2017, 21:46

Виновни 

  Poesía
368 4 14

Изгубени, в кръгове. 

Въртим се и няма

в миналото връщане, 

ни светло бъдеще пред нас. 

Пляс, пляс, 

като риба на сухо, 

отнемат ни утрото, 

а ние смирено казваме " да". 

 

 

В състояние полусънно –

ни риба, ни рак, 

да ни осъдят е тъй лесно. 

– Не хора, а брак! 

 

© Василка Ябанджиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??