10 jul 2016, 16:45

Виновно лято 

  Poesía » De amor
429 1 14

Юлско утро.Ре тро стил.

Слънцето окъпано примижва.

Ставам. Боли глава. Къде съм бил?

Спомен някакъв отнякъде притичва.

 

Пясък, огън и жарава,

дъх солен на водорасли

горещи устни, две тела, отмала,

случайни връзки - тръпнещи, опасни.

 

Прегърнати. В механа до два

Измислени истории, смях и суета,

прекалено много огнена вода -

сега в леглото ми е чуждата жена.

 

Юли 2016

Варна, Гавраил

© Гавраил Йосифов Todos los derechos reservados

Лятото е виновно. Да идва Октомври!

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??