10.07.2016 г., 16:45 ч.

Виновно лято 

  Поезия » Любовна
426 1 14

Юлско утро.Ре тро стил.

Слънцето окъпано примижва.

Ставам. Боли глава. Къде съм бил?

Спомен някакъв отнякъде притичва.

 

Пясък, огън и жарава,

дъх солен на водорасли

горещи устни, две тела, отмала,

случайни връзки - тръпнещи, опасни.

 

Прегърнати. В механа до два

Измислени истории, смях и суета,

прекалено много огнена вода -

сега в леглото ми е чуждата жена.

 

Юли 2016

Варна, Гавраил

© Гавраил Йосифов Всички права запазени

Лятото е виновно. Да идва Октомври!

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??