И знам, че още преди да са изпопадали
последните вишневи цветчета,
те ще се омаят и ще полетят
като малки розови пеперуди,
които радостно биха трепкали в дланта ми.
Розовите пеперуди ще предшестват твоето завръщане у дома,
а когато вишневите цветчета се сменят с есенната топла премяна, пеперудите отново ще летят.
Kami Choi Ilieva (Камелия Илиева)
12*2021
© Камелия Илиева Todos los derechos reservados