Dec 8, 2021, 8:58 AM

Вишневи цветчета 

  Poetry » Love, Free verse
431 0 0

И знам, че още преди да са изпопадали

последните вишневи цветчета,

те ще се омаят и ще полетят

като малки розови пеперуди,

които радостно биха трепкали в дланта ми.

 

Розовите пеперуди ще предшестват твоето завръщане у дома, 

а когато вишневите цветчета се сменят с есенната топла премяна, пеперудите отново ще летят.
 

 

Kami Choi Ilieva (Камелия Илиева)

 

12*2021

© Камелия Илиева All rights reserved.

Произведението е включено в:
  901 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??