29 mar 2008, 16:01

Визитка на поет 

  Poesía » Otra
509 0 3
 

Разпиляните мисли

                                   нахвърлям

 върху лист хартия.

Вчера

          нищо не стана,

днес

        ще стане магия.

© Людмила Игнатова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??