29.03.2008 г., 16:01 ч.

Визитка на поет 

  Поезия » Друга
517 0 3
 

Разпиляните мисли

                                   нахвърлям

 върху лист хартия.

Вчера

          нищо не стана,

днес

        ще стане магия.

© Людмила Игнатова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??