27 may 2022, 16:48

Вкус на стих 

  Poesía
263 1 7

Сред тежката непроходима проза

си търся малък неочакван стих,

лъчи да пръсне от щастлива доза

и ето сред тревите го открих.

 

В зеленото безшумно се понесе

с криле от пеперуден нежен прах,

остави аромат на вятър пресен

и скри се, но вкуса му разпознах.

 

© Милена Френкева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??