May 27, 2022, 4:48 PM

Вкус на стих 

  Poetry
222 1 7

Сред тежката непроходима проза

си търся малък неочакван стих,

лъчи да пръсне от щастлива доза

и ето сред тревите го открих.

 

В зеленото безшумно се понесе

с криле от пеперуден нежен прах,

остави аромат на вятър пресен

и скри се, но вкуса му разпознах.

 

© Милена Френкева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??