Без мен не е самотно...
Предишни вкусове те топлят, нали?!
Измий от лицето си тази гримаса...
Виновността не ти стои добре!
Само погледите да говорят.
Знаеш ли, че очите и те обещават?!
И твоите могат...
Някога имаше и кой да им вярва...
Не дръж ръцете ми повече!
... Само за да са стоплени дланите!
Фалшиви докосвания раздавай на други...
По мен остават рани...
© ДРУГА Todos los derechos reservados