5 мар. 2009 г., 21:34

Вкусове... 

  Поэзия
498 0 0

Без мен не е самотно...

Предишни вкусове те топлят, нали?!

Измий от лицето си тази гримаса...

Виновността не ти стои добре!

 

Само погледите да говорят.

Знаеш ли, че очите и те обещават?!

И твоите могат...

Някога имаше и кой да им вярва...

 

Не дръж ръцете ми повече!

... Само за да са стоплени дланите!

Фалшиви докосвания раздавай на други...

По мен остават рани...

© ДРУГА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??