7 nov 2021, 16:15

Влак 

  Poesía
373 1 2

 

 

     Тра-ка тра-кат

     вагоните на влакът.

     Бърза, бърза за Бургас,

      с него си пътувам аз.

© Лидия Кърклисийска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??