23 dic 2008, 19:13

Влак 

  Poesía
544 0 3

 

                 Влак

 

       Как стъпките му лягат покорно

                                                    върху тротоара -

       сред облаците пара човекът чака.

       Пероните тиктакат.

       И въздухът тиктака, през ноздрите изтича,

       кафето в чашата трепери,

       жената зад гишето

       от страх се прави на заспала и зъбите и скърцат като релси.

       Като семафор в мрака човекът, който чака... свети.

 

 

© Милена Лорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??