1 ago 2013, 21:38

Властници 

  Poesía
501 0 3

Черупка за празни души,

зад бюрата лъснати скрити,

зад бюрата подреждат съдби.

Те са силните, на тях е простено

Хляба да ти вземат, да не ти дадат.

Мислят си, вечни са -

Съдби ще редят, Хляб ще вземат,

по Чаша живот ще ти дават.

Мислят си само -

Въздуха не могат да ти вземат,

няма такава лъжа,

Въздуха да отнеме,

Душата ти да вземе,

няма такава лъжа...

Идем ние, излъганите,

по улиците ще ни срещнат.

Властници дребни.

Днес срещнах такъв.

Бягаше...





© Мая Тинчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??