Красива,
топла лятна нощ,
с лунната соната
във морето.
Танцуват морските вълни
във такт
и с музика изпълват те
градчето.
По плажа двойки влюбени
вървят,
прегърнали света
с ръцете,
дори и утре да се
разделят,
споменът ще пазят във
сърцето.
Вървят и вдишват
взаимния миг,
поднесен им от Бога.
С благодарност.
Че дар най-висш е
любовта,
приемеш ли,
живял си ненапразно.
© Таня Мезева Todos los derechos reservados