Aug 17, 2008, 2:52 PM

Влюбен миг 

  Poetry » Love
1089 0 34

Красива,

топла лятна нощ,

с лунната соната

във морето.

Танцуват морските вълни

във такт

и с музика изпълват те 

градчето.

 

По плажа двойки влюбени

вървят,

прегърнали света

с ръцете,

дори и утре да се

разделят,

споменът ще пазят във

сърцето.

 

Вървят и вдишват

взаимния миг,

поднесен им от Бога.

С благодарност.

Че дар най-висш е

любовта,

приемеш ли,

живял си ненапразно.

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??