9 jul 2011, 12:06

Влюбена 

  Poesía
442 0 1

Уших си нова рокля,

нова рокля от любов,

обух обувките на токчета

с цвят на моя зов.

 

Погледнах се в огледалото

и казах си ''бижу'',

огледах се добре с чантата,

обрисувана с amour.

 

И тръгнах аз из пътища,

осеяни с розов цвят,

сърцето ми все бързаше,

туптеше в ритъма на любовта.

© Богдана Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??