Уших си нова рокля,
нова рокля от любов,
обух обувките на токчета
с цвят на моя зов.
Погледнах се в огледалото
и казах си ''бижу'',
огледах се добре с чантата,
обрисувана с amour.
И тръгнах аз из пътища,
осеяни с розов цвят,
сърцето ми все бързаше,
туптеше в ритъма на любовта.
© Богдана Маринова All rights reserved.