17 ene 2012, 13:20

Влюбена съм 

  Poesía » De amor
751 0 3

Влюбена съм всъщност в любовта,

в чувството единствено, което

с огън жив подпалва ни кръвта

и като звезда фатално свети.

 

Не във тебе търся топлина,

не екстаза искам да открия.

В чистата любов аз светлина

виждам. И несбъдната магия.

 

Влюбена съм във една мечта,

във мираж, дошъл от вековете.

Взрив от чувства, луднали в кръвта -

вечната любов. Тя мъдро свети.

 

Враг на самотата и скръбта,

чужда на тъга и безразличие ,

влюбена съм всъщност в любовта 

и в смъртта дори ще я обичам.

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??