Виждаш ли звездите тази нощ?
Същите ли са? О не, не са!
Щом сме заедно, прекрасна мощ
ни показват нови небеса.
Чуваш ли звездите? Чуй гласа! –
На Безкрая светлинките пеят.
Любовта извършва чудеса
и съзвездията ще се слеят.
Чувстваш ли звездите как копнеят
да даряват обич и надежда?
Влюбени галактики светлеят
и зовът пречист при тях отвежда.
В полет сред божествени сияния
се прераждат нашите мечтания.
© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados