29.06.2017 г., 21:37 ч.

Влюбени галактики светлеят 

  Поезия » Строги форми
1312 0 1

Виждаш ли звездите тази нощ?

Същите ли са? О не, не са!

Щом сме заедно, прекрасна мощ

ни показват нови небеса.

 

Чуваш ли звездите? Чуй гласа! –

На Безкрая светлинките пеят.

Любовта извършва чудеса

и съзвездията ще се слеят.

 

Чувстваш ли звездите как копнеят

да даряват обич и надежда?

Влюбени галактики светлеят

и зовът пречист при тях отвежда.

 

В полет сред божествени сияния

се прераждат нашите мечтания.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Поглед към звездите - мост към любовта »

22 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??