26 ago 2011, 14:37

Влюбено хайку 

  Poesía » Formas orientales
855 0 6

 

 

 

Освободена
и без да съм свободна.
Още обичам.

 
Живея още,
съществувайки  чрез теб.
Влюбена птица.


Моето небе.
Оставаш в сърцето ми.
Предопределен.

© Жулиета Великова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??