Aug 26, 2011, 2:37 PM

Влюбено хайку 

  Poetry » East forms
824 0 6

 

 

 

Освободена
и без да съм свободна.
Още обичам.

 
Живея още,
съществувайки  чрез теб.
Влюбена птица.


Моето небе.
Оставаш в сърцето ми.
Предопределен.

© Жулиета Великова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??