20 sept 2008, 21:30

Влюбване... 

  Poesía » De amor
614 0 2
Безсъние... Безумие... Желание...
Това си ти, моя любов.
Миг останал бездиханен,
най-дългата секунда в отлетял живот.

Потънах в теб... Потънах, мило.
И въздуха към тебе ме влече.
И някъде в очите ти умирам,
превърната в това, което виждаш в мен.

Предадена на всичко, което искаш...
Нарочно ли превърна ме в това?
Преливам мислите си в твоята усмивка.
Не си мой, но не тръгвай сега...

 

20.09.2008г.
гр. Пловдив

© Събина Брайчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??