Sep 20, 2008, 9:30 PM

Влюбване... 

  Poetry » Love
613 0 2
Безсъние... Безумие... Желание...
Това си ти, моя любов.
Миг останал бездиханен,
най-дългата секунда в отлетял живот.

Потънах в теб... Потънах, мило.
И въздуха към тебе ме влече.
И някъде в очите ти умирам,
превърната в това, което виждаш в мен.

Предадена на всичко, което искаш...
Нарочно ли превърна ме в това?
Преливам мислите си в твоята усмивка.
Не си мой, но не тръгвай сега...

 

20.09.2008г.
гр. Пловдив

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??